Kombinera körjournalen med ABAX parking - för enklare parkering

Starta parkering med EasyPark – avsluta parkeringen automatiskt genom att köra iväg med bilen. Med ABAX Parking kopplat till din elektroniska körjournal har det aldrig varit enklare att betala parkeringsavgifter. Förutom att förenkla parkeringen så kommer även alla utlägg att automatiskt registreras i din körjournal. Du behöver således inte komma ihåg att spara alla parkeringskvitton, utan allt finns på ett ställe – säkert och tryggt. ABAX Parking kommer inte bara eliminera överbetalningar på parkering, utan även förkorta administrationstiden för parkeringsutlägg. EasyPark parkering finns i de flesta större städer i Sverige (Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro m.fl samt på flygplatser och sjukhus).

ABAX parking - Gör ditt liv lite enklare

  • För dig som använder elektronisk körjournal till bilen i arbetet och betalar parkeringsavgifter har vi gjort livet lite enklare.
  • Starta parkering med EasyPark, avsluta genom att köra iväg
  • Med ABAX Parking har vi underlättat att parkera på platser med Easy Park.
  • EasyPark parkering i Stocholm, Göteborg, Malmö och i städer runt om i Sverige
  • Här finns EasyPark - ABAX Parking.

Med ABAX Parking får du:

Mindre administration

Alla kostnader på samma ställe, tillsammans med din elektroniska körjournal. Du slipper tidskrävande arbete med utläggsredovisning.

Effektivitet

Fyll på mer tid via mobil, när du åker avslutas parkering automatiskt.

Lägre kostnader

Inga onödiga parkeringskostnader utöver utnyttjad tid. Inga "chansningar" med påföljande parkeringsbot. 

Ja, jag vill beställa/ veta mer om ABAX Parking!

Fyll i kontaktformuläret medan så återkommer vi till dig med mer information om ABAX Parking och den elektroniska körjournalen ABAX Triplog.

Kontakta oss

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig inom 24 timmar. Välj vilket typ av ärende du har så att det hanteras korrekt.