Kundrecensioner om projektverktyget ABAX Worker

Fem olika bygg-vd:ar rekommenderar det digitala projektverktyget ABAX Worker.

 
Tjänar mer pengar med projektverktyget

- Vi tjänar mer pengar på att arbeta mer effektivt och ha full kontroll på alla utgifter. I projektverktyget ser vi vilka byggnadsprojekt som drar in mest pengar och får korrekta tidrapporter för dem.

Jon Louis Mjøs, vd på JLM Bygg

Skräddarsytt projektledningssystem för små och mellanstora företag

- ABAX Worker är som skräddarsytt för små och mellanstora företag som arbetar med olika byggprojekt. Hantverkarna som är ute på olika byggplatser för enkelt tidrapporter direkt i appen.

Rolf Bjarne Linnerud, vd på Hermann Nilsen & Sönner

Sparar flera timmar i veckan

-  Vi har sparat flera timmar med administration med ABAX Worker, särskilt telefonsamtal från hantverkarna ute på fältet har minskat. Nu har vi fått en helt ny arbetsvardag tack vare att all information redan finns samlat digitalt i projektledningssystemet.

Mikael Husberg, vd på Hag Bygg och Bad

Tydligt och pålitligt projektledningssystem

- ABAX Worker fungerade som en ”plug and play”-lösning från dag ett. Systemet är enkelt att förstå och vi kan tryggt rekommendera ABAX Worker till andra företag som är på jakt efter ett pålitligt projektledningsverktyg som gör jobbet lekande lätt.

Kjell Mykland, vd på Rocks Entreprenör

Flera språkval gör systemet tillgängligt för alla medarbetare

- Vi har många engelsktalande medarbetare, så det var en stor fördel att vi kunde få projektledningsverktyget på engelska.

Anita Nilsen, vd på Gulventreprenøren

Klicka här för att läsa kundrecensionerna i sin helhet.

 
Vill du också få effektivare byggprojekt?

Fyll i kontaktformuläret nedan, så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig inom 24 timmar. Välj vilket typ av ärende du har så att det hanteras korrekt.