ABAX Talents - Anton Bergström

-
Eskilstunasonen blir uttagen till sponsorprogrammet ABAX Talents. Den lovande racingföraren Anton Bergström får nu stöd att fortsätta utvecklas och i år väntar flera nordiska tävlingar.

Anton Bergström är den nyblivne racingföraren som på kort tid har visat på stor talang genom resultat som utmanar de mer etablerade förarna. Debutåret slutade med en fantastisk andraplats i SSK-serien. Anton fick även mottaga priset som årets ungdomsförare i racing.

-       Det är otroligt kul att jag fick pris som årets ungdomsförare. Det ser jag lika mycket som placeringarna i tävlingarna som ett kvitto på att jag satsat rätt, säger Anton Bergström från Eskilstuna.

Inför säsongen 2018 har satsningen ytterligare växlats upp. En ny bil har köpts in och Anton kommer även tävla i DS3 i den danska DTC-serien. Målsättningen är att vinna årets Renault Clio Cup och leverera topplaceringar i DTC.

-       Målet är såklart att vinna tävlingarna. Nu har jag ny bil och tuffare tävlingar väntar men det kommer bara hjälpa mig utvecklas. Vi får se vad som händer i framtiden men det är klart man vill bli bäst, säger Anton Bergström.