Uthyrning

Vill du minska risken vid uthyrning av fordon och utrustning? Med ABAX Equipment Control är dina fordon och din utrustning alltid spårad.

Att hyra ut fordon och utrustning kan vara lönsamt. Men det finns också en risk att kunden missbrukar din egendom och inte följer hyresvillkoren. Med ABAX är dina fordon och din utrustning alltid bevakad och spårad, så du kan föra korrekt dokumentation över användande och använda informationen som underlag för fakturering. På det viset kan du vara säker på att följa serviceplanen baserat på den faktiska användningen och de registrerade maskintimmarna. Din egendom kan också lättare återfås vid stöld eller om något blivit borttappat.

REKOMMENDERADE PRODUKTER
ANVÄNDBARA VERKTYG
DET HÄR SÄGER VÅRA KUNDER

ABAX Triplog

You’ve got this-paketet

Läs mer

ABAX Equipment Control

What happened-paketet

Läs mer

ABAX Fleet Control

Realtidslokalisering på en digital karta för fordon som är utrustade med körjournalen ABAX Triplog.

ABAX Usage Logging

Spårsystemet övervakar när och hur mycket din utrustning används. Våra användningsrapporter skyddar också mot obehörig användning av utrustningen.

ABAX Service Notification

Få en påminnelse om kommande serviceåtgärder genom att planlägga dem i förväg.

ABAX Report Package

Olika skatt- och effektivitetsrapporter som är anpassade för bilar i arbete, helt enligt rådande regelverk och kundbehov. 

Sjöevent Västerås AB

“Spårningstjänsten ABAX Equipment Control används som en lokaliseringstjänst i våra vattenskotrar, så vi vet var de befinner sig.”

- Johan Sahlin

BIMO AB

“Med ABAX Equipment Control kan vi automatiskt mäta användningen av våra 300 maskiner som vi hyr ut.”

- Jimmy Lundegård