Vad är det värsta du har tappat bort/fått stulet?

-
Det stjäls båtmotorer och liknande för cirka 200 miljoner kronor varje år. Har du en båt? Eller annan dyr utrustning för den delen också, ja då kanske du är i riskzonen. Läs vidare hur ABAX kan hjälpa dig att känna dig mer trygg i sommar.
båt

Jag snubblade in på en top-tio-lista när jag surfade runt lite. Inte för att det är något ovanligt, top-tio-listor alltså. De finns ju överallt. Men den här var rätt så rolig, och lite passande faktiskt med tanke på den stundande högtiden. "Top-tio värsta saker du har supit bort" var titeln. Nummer ett handlade om en kille som hade supit bort 500.000 dollar - i cash. Rätt jobbig huvudvärk dagen efter. Men det var dock inte det som intresserade mig mest. Utan snarare hur vanligt det är att någon super bort/får nyckeln bestulen till sin båt, fyrhjuling eller annat liknande. Vanligt kanske är fel ord, men med tanke på hur massmedia använder sig av det svenska språket för att ge historien mer slagkraft är väl knappast det här ett tjänstefel? Hursomhelst. Jag fortsatte att söka runt lite på det här med folk som tappar bort båtar. Intressanta historier vissa faktiskt. Båtstölder, eller stöld på motorer är något man läser om i media då och då faktiskt.

Vad vill jag då säga med det här? Jo, det är ju midsommar i morgon. Det är faktiskt min favorithögtid. God mat och trevligt sällskap, och ingen presenthysteri, vad mer kan man begära? Och i och med det så kommer en hel del båtar att vara i rörelse. Detta i samband med att alkohol förtärs kan leda till missgynnsamma resultat. Skulle det då hända att ni super bort eran båt. Stackars er. Men visste ni att vi på ABAX faktiskt kan hjälpa er med det. Vi har en produkt vi kallar för Utrustningskontroll. Denna monteras enkelt till på vilken slags utrustning ni vill (båt, motorcykel, fyrhjuling, traktor osv.) och sedan sitter den där, dold och håller koll på vart maskinen är. Om vi då leker med tanken att just du har tagit en snaps för mycket, glömt bort vart båten som du ska sova på är förtöjd, då är det bara att du går in i mobilen och ser var den är.

Nu har vi ju dock inte tagit fram en produkt för att hjälpa folk som har druckit för mycket. Detta är stöldskydd som är godkänt av Svenska Stöldskyddsföreningen. I och med det så kan det resultera i att ni får en lägre försäkringspremie. Min kollega har sänkt sin premie för sin motorcykel med nästan 30%.

Den kan även göra en massa annat. Ring oss gärna för mer info.

Glad midsommar på er,

/Teo Rothman