Peaka i karriären på internationella företag i Norge

-
Norges arbetsmarknad är känd för höga löner och en stor efterfrågan på svenskarnas imponerande arbetsmoral. Chansen att peaka i karriären på internationella företag i Norge är större än någonsin – åtminstone hos ABAX.

Norge har länge varit ett populärt land för svenskar att tjäna pengar och göra karriär i. Som svensk i Norge åker du i Von Anka-filen och betalar ungefär en tredje del av den vanliga skattesatsen de första två åren. Som grädde på moset fortsätter också lönerna vara betydligt bättre än i Sverige. Vid den årliga skatteåterbäringen är det därför hög tid att fira och unna sig det lilla extra. Varför inte en resa till någon av de andra länderna där ABAX är verksamma i, vad sägs om England eller Kina?

Som internationellt teknologiföretag har norska ABAX etablerat sig världen över med smarta fordonslösningar och GPS-system, utrustningskontroll och projektledningssystem. Sverige är en av ABAX största marknader och de svenska medarbetarna imponerar år efter år med resultat och arbetsmoral och har bidragit stort till att ABAX idag är det snabbaste växande telematikföretaget i Europa.

Lediga tjänster hos ABAX

Vill du vara med i gänget? Just nu söker vi flera nya medarbetare som är flytande i engelska, har den populära svenska arbetsmoralen och som vill göra karriär.

De flesta tjänsterna är baserade i vackra Larvik, 1 timma och 40 minuter från Oslo. Här arbetar genier inom försäljning, kundservice, marknadsföring, administration, kvalité och utveckling. Några tjänster är också placerade i Bergen och på det svenska kontoret i Västerås.

Larvik, Norge

Content Manager

Swedish Marketing Coordinator

Junior Graphic Designer

Consultant / Project Manager

R&C Coordinator

R&C Firmware Developer

Technology & R&C

Bergen, Norge

Sales Representatives ABAX Worker

Västerås, Sverige

Sales Representatives ABAX Triplog

Sales Representatives ABAX Worker

 
Lycka till med din ansökan!