ABAX FunFacts - för dig som vill veta lite mer

-
ABAX FunFacts beskriver övergripande lite mer om olika ämnen som är relaterade till ABAX verksamhet

Det är alltid skoj och veta lite mer om olika saker (om man är nyfiken som jag). I mitt fall så ju mer jag lär mig om ett område desto intressantare blir det, lite frusterande att tiden ibland inte räcker till.

Första ämnesområdet i ABAX FunFacts är:1. GPS - positionering, tracking.De flesta använder navigationshjälpmedel i telefon, i bilen, men hur fungerar det? Vad är det för teknologi bakom som får det att fungera (frågor som poppar upp i mitt huvud ialla fall ;--)

Du hittar artikeln med Infographics om"GPS- tracking/postionering" här

Andra ämnesområdet i ABAX FunFacts:2. Körjournal, vad är det?Om du kör bil i tjänsten, har en servicebil, företagsbil, tjänstebil och behöver redovisa körning i tjänsten eller privatkörning behöver du en körjournal.

Du hittar artikeln om Körjournal här

Har du synpunkter eller kommentarer, hör av dig till mig

Mvh

Peter Tilling

pti@abax.no