ABAX 2 AJAX - En cykeltur på 290 km för välgörenheten

-
Fredagen den 10 juni kommer fyra anställda från ABAX UK och en anställd från ABAX Nederländerna att genomföra en cykeltur på 290 km i välgörenhetssyfte.
FGree kicks foundation ABAX

Från Peterborough till AmsterdamCykelturen startar vid ABAX Stadium (fotbollsarenan) i Peterborough UK och slutar vid AJAX Arena i Amsterdam.Första dagen kommer deltagarna att cykla från Peterborough till Hull och därifrån med färja över natten till Rotterdam.På lördagen cyklar de från Rotterdam till Amsterdam. Håll ett öga på cyklisterna med blå och vita tröjor!Free Kicks FoundationCykelturen främjar välgörenhetsorganisationen "Free Kicks Foundation" i Peterborough.Organisationen samlar in pengar till fotbollsrelaterade aktiviteter för barn som är mindre bemedlade, sjuka eller på annat sätt har haft svårigheter.Barnen får tillbringa en händelserik dag med med deras favoritfotbollsklubb.DeltagarnaDeltagarna från ABAX UK är: Chris Miller, Matt Walsh, Guy Sharpe och Asif Rashid,och från ABAX Nederländerna: Martijn Zewald.

Chris Miller, CEO ABAX UK, säger: "Det är en spännande, personlig utmaning för oss alla då ingen av oss har ägt en cykel innan Julaftonen 2015. Sex månaders hård träning under vinter och vår har förberett oss någorlunda för turen. Men vi har inte så stor erfarenhet som de andra cyklisterna i Free Kick Foundation, vi har cyklat ca 1600 km som förberedelse. när vi nu packat våra väskor och pass så vet vi att det största arbetet är bakom oss. Det är ingen tvekan om att de 180 km till Hull blir en tuff resa, speciellt med med den tidspress det är att komma med färjan. Andra dagen kommer att starta med träningsvärk, skavsår och stela ben för att genomföra de sista 110 km, men vi får motivation av att ha samlat in över 120.000 kr till det här fantastiska ändamålet."

För att stödja ändamålet, läs mer här

Från ABAX Sverige önskar vi lycka till!  ( å glöm inte vaselinet! ;-)

lang: en_US