Skräddarsytt projektledningssystem för små och mellanstora företag

-
- ABAX Worker är som skräddarsytt för små och mellanstora företag som arbetar med byggprojekt och plåtslagning. På Hermann Nilsen & Sønner är vi väldigt glada för att ABAX kan hjälpa oss med projektledning och tidsregistrering, säger vd:n Rolf Bjarne Linnerud.

Plåtslagarföretaget Hermann Nilsen & Sønner är ett litet företag med 17 anställda och har stort behov för att få ordning på byggprojekten med HMS-kontroll och enkel tidsregistrering.

-       Vi har köpt det fullständiga paketet av ABAX Worker och börjar nu använda systemets tidsrapportering och projekthantering. Vi har precis kommit igång, men tidrapporteringen har redan tagits emot väldigt väl.

Tidsregistrering i appen

-       Plåtslagarna som är ute på olika jobb för tidrapporter direkt i appen. De har nästan inte behövt något upplärning. Systemet var enkelt och ger även en tydlig översikt för oss som sköter administrationen, säger Rolf Bjarne Linnerud.

Kommer igång nu i dagarna

Innan sommarsemestern drar igång hoppas Rolf Bjarne Linnerud att de har börjat använda alla funktionerna i ABAX Worker.

-       Jag ser fram emot att, så snart som möjligt, komma igång fullt ut med projektledningsverktyget ABAX Worker. Systemet fungerar fint med Visma, så detta blir kanon. Jag har redan testat systemet på min bror som ”inte är så teknisk”, och han gillade det. Vi behövde inte ens användarmanualer och därför räknar jag med att mina plåtslagare kommer till att trivas med vårt nya arbetsverktyg, säger Rolf Bjarne Linnerud.