Projektledningssystem med flera språkval

-
Golvläggarföretaget Gulventreprenøren AS var på jakt efter ett nytt projektledningssystem och valet blev ABAX Worker, eftersom systemet erbjuder flera språkval.

-       Vi har många engelsktalande medarbetare, så det var en stor fördel att vi kunde få projektledningsverktyget på engelska, säger Anita Nilsen på Gulventreprenøren AS.

Innan golvläggarföretaget investerade i ABAX Worker scannade de marknaden efter det bästa projektledningssystemet för dem. Möjligheten att använda systemet på flera språk och att det fungerade med programmen som de redan använde, gjorde att valet blev ABAX Worker.

Språkvalen undviker dyra missförstånd

-       Vi måste ha ordning och reda på alla byggprojekt. Vi har varken råd eller tid för missförstånd, med tanke på Skatteverkets lagkrav om elektroniska personalliggare. ABAX Worker ger oss bättre kontroll och översikt i vardagen, säger Anita Nilsen.

Gulventreprenøren AS har precis kommit igång med ABAX Worker, men ser redan fördelarna med projektverktyget. - Jag är säker på att vi kommer spara både tid, pengar och undvika missförstånd när systemet är helt uppe och går hos oss. Jag har längtat efter detta, förklarar Anita.

Får proffsig kundservice dygnet runt

-       Det är alltid lite läskigt att våga testa på ett nytt system, men jag har fått otroligt bra hjälp av ABAX kundservice. De är alltid serviceinriktade, hjälpsamma och proffsiga. Vi kan nå dem dygnet runt, vilket passar oss väldigt bra. Jag kan varmt rekommendera ABAX Worker till andra företag, avslutar hon.