Maskinuthyrningsföretaget fick full kontroll med ABAX Worker

-
- ABAX Worker är ett perfekt projektledningssystem. Vi fick ett komplett projektverktyg med tidsregistrering, säger Kjell Mykland på Rocks Entreprenør, som arbetar med bland annat uthyrning av grävmaskiner.

Rocks Entreprenør är ett snabbväxande företag som hyr ut grävmaskiner och arbetar med byggprojekt som involverar grävning, betong- och murarbeten. Nyligen gick företaget från tio anställda och en omsättning på 6 miljoner, till 30 anställda och en förväntad omsättning på 70 miljoner kronor.

Under resan behövde företaget ett projektledningssystem som kunde skapa kontroll över projekten i alla led. Valet blev ABAX Worker, ett projektsystem som de inte ångrar att de investerade i.

Enkelt och effektivt – alla är nöjda

-       Jag är väldigt imponerad över hur enkelt och effektivt det är att använda ABAX Worker. Vi har nutidsöversikt över våra projekt i appen och på datorn. Appen gör att medarbetarna, som är ute på olika byggarbetsplatser, enkelt kan hålla sig uppdaterade kring HMS-rutiner, ändringar i projekten och fylla i tidslistor, säger vd:n Kjell Mykland.

Kjell Mykland berättar att han har fått en lugnare vardag, tack vare det nya projektledningssystemet.

-       Som vd kan jag på ett smidigt sätt se till att vi har dokumentering på varje uppdrag in i minsta detalj för myndigheter och kunder. ABAX Worker har gjort oss till ett bättre och smartare företag, förklarar Kjell Mykland.

Rekommenderar projektledningssystemet till andra företag

-       Vi förstod ganska snabbt att ABAX erbjöd ett projektledningssystem som skulle fungera för oss. Hos oss var det en ”plug and play”-lösning från dag ett. Systemet är enkelt att förstå och vi kan tryggt rekommendera ABAX Worker till andra företag som är på jakt efter ett pålitligt projektledningsverktyg som gör jobbet lekande lätt, säger Kjell Mykland.