Effektiv projekthantering för internationella byggarbetsplatser

-
Antalet utrikesfödda inom byggindustrin ökar snabbare än i övriga branscher. Därför väljer fler byggföretag projektverktyg med flera språkval. Resultatet blir effektivare byggprojekt.

Byggbranschen växer och blir en allt mer internationell arbetsmarknad som kräver smart teknologi med moderna lösningar. Sveriges Byggindustrier rapporterar att antalet utrikesfödda i branschen har ökat från 10,9 procent år 2014, till 15,6 procent i år. De flesta medarbetarna kommer från Europeiska länder, där ABAX marknad är som störst.

Projektverktyg med flera språkval

Genom att välja ett modernt projektsystem löser företagen enkelt de problem som kan uppstå under ett byggprojekt. I ABAX Worker har medarbetarna alla viktiga processer samlade i den mobila appen. Med visionen om att vara skillnaden på marknaden har vi inte stoppat där. Varje medarbetare har dessutom möjligheten att välja bland flera olika språk.

Oavsett om de anställda talar polska eller nederländska kan de från dag ett få full förståelse för byggprocessen tack vare språkvalen i projektsystemet. När de sedan lärt sig svenska väljer de svenska som språk.

Klicka här för att få jobbet gjort – lekande lätt!