Byggföretaget tjänar mer pengar med projektverktyget ABAX Worker

-
- Vi tjänar mer pengar och sparar tid med vårt nya projektledningsverktyg från ABAX, säger Jon Louis Mjøs, vd på byggföretaget JLM Bygg.

JLM Bygg är ett litet byggföretag som brinner för smarta och effektiva byggprocesser, men är inte lika förtjusta i att sitta inne på kontoret med komplicerade projektsystem som inte fungerar för snickarna, kunderna eller företagets underleverantörer. - Därför blev vi väldigt nöjda när vi hittade ett projektverktyg som är så tydligt och gör oss mer lönsamma. Jag överdriver inte när jag säger att vi tjänar mer pengar nu, tack vare ABAX Worker, intygar Jon Louis Mjøs, vd på JLM Bygg.

Projektverktyget samlar utgifterna och tidrapporterna digitalt

-          Vi tjänar helt enkelt mer pengar på att arbeta mer effektivt och ha full kontroll på alla utgifter. I projektverktyget ser vi vilka byggnadsprojekt som drar in mest pengar och får korrekta tidrapporter för dem. Vi registrerar också antal timmar som vi har kontakt med våra underleverantör, vilket är otroligt viktigt att hålla koll på i ett litet företag, menar Jon Louis Mjøs.

Sparar minst en arbetsdag i månaden på administration

Bygg-vd:n är tydlig med att företaget också sparar tid med deras nya projektsystem. - Tidsregistreringen har blivit lekande lätt och projektledningen är nu automatiserad via en tydlig och användarvänlig app. Vi slösar inte bort tid på pappersarbete och telefonsamtal åt höger och vänster. Jag har räknat ut att vi sparar minst en full arbetsdag i månaden på minskad administration med ABAX Worker, säger Jon Louis Mjøs.

Bygg-vd:n rekommenderar ABAX Worker till byggbranschen

Jon Louis Mjøs kan varmt rekommendera ABAX Worker till andra, mindre byggföretag. – Det är inte dyrt att skaffa ABAX Worker. Pengarna som vi har lagt på att köpa in projektledningsverktyget har vi tjänat igen med råge. Kunderna är nöjda, underleverantörerna är nöjda och vi är nöjda. Allt fungerar jättebra, säger Jon Louis Mjøs.