Tidregistrering direkt i mobilen

-
Visst är det frustrerande när man har glömt att anteckna sina tider eller tappat bort lappen man skrev upp dem på? Att behöva återskapa tiderna genom att gå igenom vad man har gjort den senaste veckan, eller månaden tar massor av tid och blir ofta fel. Med ABAX Worker kan du enkelt registrera din arbetstid för varje projekt under dagen.

Korrekt tidregistrering är viktigt för alla företag. ABAX Worker ger dig verktygen du behöver för att enkelt registrera din arbetade tid. Oavsett hur många uppgifter du har utfört på din arbetsdag, är det enkelt att registrera tid, raster och lägga till kommentarer – snabbt och enkelt i mobilen.

Tidregistrering med ABAX Worker ger dig:

  • Effektiv och korrekt tidregistrering direkt i mobilen
  • Enkel hantering av raster och övertid
  • Mindre krångel från din chef på grund av ofullständig dokumentation

Med hjälp av ABAX Worker:s tidsregistrering kan anställda registrera sin tid på olika projekt under dagen. Dessutom finns ett digitalt schema tillgänglig för arbetsgivaren och medarbetarna hela tiden för att säkerställa att uppgifterna är korrekta och inte saknas.

ABAX Worker gynnar både de anställda och arbetsgivaren

Oavsett om du är arbetsgivare eller medarbetare, kommer du att ha nytta av ABAX Worker. Verktyget ger dig en fullständig översikt med detaljerade rapporter, samt blockerar överlappande registreringar och visar dig de dagar då rapporterna inte har levererats som planerat.

Som arbetsgivare får du ett eget administratörskonto med en fullständig översikt. Som medarbetare behöver du bara ha tillgång till din mobiltelefon, där du kan registrera dina arbetstider och få tillgång till dokument om HMS och kvalitetssäkring. Du kommer också att kunna skicka avvikelserapporter från din telefon.

Hör vad vår kund RPB Byggservice tycker om ABAX Worker

Tror du ABAX Worker kan underlätta din arbetsdag? Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

Marknadens enklaste projekthanteringsverktyg – ABAX Worker

Just nu på sommarkampanj - lämna ditt telefonnummer för gratis demonstration.