Slipper alla handskrivna lappar – med ABAX Worker

-
Västeråsföretaget behövde få ordning på dokumentationen av arbetad tid och materialåtgång. Nu slipper de hantera lösa lappar som lätt försvinner eller blandas ihop.

Isolering Akustik I Västerås Aktiebolag har tidigare arbetat med att notera arbetad tid och förbrukat material på papperslappar. Det har för det mesta fungerat, men även inneburit ett stort och omständligt arbete för administratören. Lappar försvinner och tider och material blandas ihop mellan de olika projekten.

-          Vi skaffade ABAX Worker för att bli av med systemet med lappar. Nu registrerar killarna sina tider och sitt material kopplat till varje projekt direkt i appen. Det förenklar både för dem och för mig, säger Magnus Nöbbelin som administrerar projektverktyget ABAX Worker.

Förkortar tiden från arbete till faktura

-          Nu är arbetet med lönerna och faktureringen mycket enklare. Jag har ju allt underlag direkt i datorn. Så hela den processen går mycket snabbare, fortsätter Magnus Nöbbelin.

Enkelt att komma igång

Att digitalisera sin verksamhet ska innebära en förenkling och effektivisering av arbetet. Men ofta är det krångligt att komma igång och de anställda har svårt att ta till sig de nya arbetsmetoderna. Men ABAX Worker ska vara så användarvänligt att alla kan komma igång direkt.

-          Allt i systemet har varit väldigt enkelt, även för mig som är administratör. Men speciellt för användarna på fältet. Visst, vi har ju dem som inte alls har någon datavana och har använt lapp-systemet i 20 år. Men till och med dem har tagit till sig verktyget, fortsätter Magnus Nöbbelin.

Rekommenderar ABAX Worker

Isolering Akustik I Västerås Aktiebolag har haft ABAX Worker sedan februari 2018 och kan rekommendera projektverktyget ABAX Worker till andra företag.

-          Jag kan absolut rekommendera ABAX. Projektverktyget är enkelt och har hjälpt oss att bli av med alla papperslappar vi har dragits med alldeles för länge, avslutar Magnus Nöbbelin, administratör på Isolering Akustik I Västerås Aktiebolag. 

Vill du veta mer om ABAX Worker kan du lämna ditt telefonnummer nedan - så kontaktar vi dig så snart vi kan

Marknadens enklaste projekthanteringsverktyg – ABAX Worker

Just nu på sommarkampanj - lämna ditt telefonnummer för gratis demonstration.