Nya funktioner i ABAX Worker

-
I början av mars lanserade vi två efterfrågade funktioner i ABAX Worker. Funktionerna gör det enklare att skapa nya projekt och förenklar arbetsrutinerna.

De två nya funktionerna är Projektmall och Checklista-generator

Projektmall

Med projektmallen kan du nu ännu snabbare skapa ett projekt. ABAX Worker gör det möjligt att kopiera projekt och uppgifter så att du kan spendera mindre tid på kontoret och mer tid på lönsamt arbete. Vi vet att många av dina projekt liknar varandra, och med projektmallen kan du kopiera ett tidigare projekt och endast göra de mindre ändringarna som skiljer sig mellan projekten - så att du snabbare kommer igång med arbetet!

Genom att kopiera ett tidigare projekt får du mer kontroll och minskar risken att glömma nödvändiga moment när du sätter upp ett nytt projekt. Du blir också mer effektiv eftersom du slipper lägga tid på att skapa ett nytt projekt helt från grunden för varje nytt jobb. Smart!

Checklista-generator

Vi vet att bygg- och anläggningsbranschen kräver effektivitet och kontroll samtidigt som marginalerna minskar. Därför lanserar vi checklista-generatorn, som gör att du enkelt kan upprätta de checklistor du behöver. Hur enkla eller omfattande checklistor du vill ha bestämmer du helt själv!

ABAX Worker Checklista-generator gör det möjligt att bocka av företagets egna rutiner – direkt i appen. Tillsammans med den nya projektmallen kommer det gå busenkelt att sätta igång med dina nya projekt! 

Lämna ditt telefonnummer nedan, så kan vi visa hur enkelt ABAX Worker verkligen är.