Enkelt och användbart verktyg för dig som arbetar inom service och underhåll

-
Förutsägbarhet, effektivitet och produktivitet är nyckelord för service- och underhållsbranschen, varför inte investera i ett verktyg som ger dig just det?

Om du ångrar projekt där översynen och effektiviteten var för dålig och kostnaden blev för hög, är du inte ensam. Det finns många som haft samma problem.

Projekt är ofta väldigt olika, där det tar lång tid att få en bra översikt över uppgifterna. Dessutom kan tidsregistreringen vara problematisk, speciellt när du och kunden kanske inte är överens om antalet timmar som gått åt.

ABAX Worker

Med ABAX Worker får du som arbetar på kontoret ett verktyg som gör att du enkelt kan skapa projekt, där du kan samla alla uppgifter och därmed få bättre kontroll på vad som ska göras, och vad som gjorts. Det ger dig en bra översikt och skapar förutsägbarhet i projekten. Med det senaste tillägget i systemets funktion kan du nu också kopiera tidigare projekt, för att förenkla arbetet vid återkommande uppdrag. Med ABAX Worker får du också en översikt över dina anställda med elektroniska tidslistor - så du direkt har underlag för löner och fakturering. 

Användarvänlig app

Dina anställda ute på fältet får en app som är lätt att använda och som gör det enkelt att fylla i tidsregistrering, dokumentera processen och även lägga till eventuella avvikelser. Dessutom är alla dokument rörande Hälsa, Miljö och Säkerhet (HMS) lättillgängliga i appen.

Vill du veta mer om ABAX projektverktyg ABAX Worker? Lämnar ditt telefonnummer nedan, så ringer vi upp dig!