Därför blev ABAX Worker en positiv upplevelse

-
Bergdølmo Entreprenør AS är nöjda med ABAX Worker – Vi har fått en bra översikt över våra projekt och hur många timmar som går åt. Arbetsdagen har blivit betydligt bättre för oss och vår personal, säger Inge Hansen, administrationsansvarig på Bergdølmo Entreprenør AS.

Bergdølmo Entreprenør AS är en totalentreprenör från Gudbrandsdalen i Norge. Företaget har 31 anställda utspridda på flera arbetsplatser samtidigt, med flera projekt som pågår parallellt. De behövde ett projektledningsverktyg för bättre projekthantering. Med ABAX Worker fick de allt de behövde.

Läs mer om ABAX Worker här

Fungerar direkt

- Systemet fungerade bra från första dag. Tidigare har det varit kaos med pappersarbete och tidsregistrering som gjorts manuellt. Nu skriver våra anställda in sin arbetstid i ABAX Worker-appen i telefonen – direkt från arbetsplatsen. Jag kan sedan sköta all administration från datorn på kontoret.

- Projekten blir bättre styrda. Vi har bättre kostnadskontroll på våra projekt och personalen får korrekt lön, säger Inge Hansen.

Saknar inte pappershanteringen

Inge tillägger, att ABAX Worker-appen tagits emot väl av de anställda.

- Den är användarvänlig och lätt att sätta sig in i. Vi har inte behövt någon speciell utbildning. Jag vet att ingen av våra anställda saknar att skriva tidrapporter på papper. Det var ett omständligt system och det var inte heller säkert att alla timmar kom med, fortsätter Inge Hansen.

Sparar tid och pengar

De största utmaningarna för små- och medelstora hantverksfirmor är administrationen, projekthanteringen och tidsregistreringen.

Inge Hansen kan rekommendera ABAX Worker till andra hantverksfirmor.

- Vi har sparat mycket tid och pengar på att gå över till ABAX Worker. Dessutom har vi fått en mycket bättre kostnadskontroll på våra projekt. ABAX Worker har gjort arbetsdagen bättre, och jag rekommenderar gärna projekthanteringsverktyget till andra, avslutar Inge Hansen administrationsansvarig på Bergdølmo Entreprenør AS.