ABAX Worker:s viktigaste funktion enligt betongföretaget

-
J Meijer Form & Betong AB i Västerås sparar tid varje månad tack vare projekthanteringsverktyget ABAX Worker – ”Nu slipper jag den extra handpåläggningen och det är enkelt att ta ut och skicka tiderna till revisorn”.

Smidigare lösning med tidsregistrering

Tidigare använde J Meijer Form & Betong AB i Västerås ett system som innebar att medarbetarna la in sina tider i en kalenderlösning via webbläsaren. Det fungerade men tog tid och hade inget färdigt system för att registrera raster och lunch. Administratören fick sedan manuellt lägga in tiderna i ett nytt system och skicka till revisorn för registrering av lön.

Idag använder de ABAX Worker och kan snabbt registrera arbetstiderna direkt i rätt projekt. Appen tar också hänsyn till raster, lunch och övertid. 

-          Det är framförallt tidsregistreringen som är den viktigaste funktionen för oss. Det är en smidig lösning för medarbetarna. Och jag som administrerar arbetstiderna sparar mycket tid varje månad. Nu slipper jag den extra handpåläggningen och det är enkelt att ta ut och skicka tiderna till revisorn säger Joakim, ägare av J Meijer Form & Betong AB.

Enkelt projekthanteringsverktyg

Systemet är enkelt att använda och har de funktioner som behövs för betongföretaget J Meijer Form & Betong AB.

-          Vi jobbar mycket och i högt tempo, vi har inte tid att fördjupa oss i tekniska system. Så vi behöver bara ett enkelt system som har de funktionerna vi behöver, och ABAX Worker funkar bra för oss, avslutar Joakim Meijer, ägare av J Meijer Form & Betong AB i Västerås.

 

Fler funktioner som finns i projektverktyget ABAX Worker:

  • Projekthantering och projektöversikt
  • Elektronisk personalliggare
  • Tidsregistrering
  • HMS-översikt
  • Avvikelsehantering

Vill du veta mer om ABAX Worker? Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp!

Marknadens enklaste projekthanteringsverktyg – ABAX Worker

Just nu på sommarkampanj - lämna ditt telefonnummer för gratis demonstration.