”Vi använder elektroniska körjournaler för att få alla resor dokumenterade för oss och för Skatteverket”

-
Byggföretaget väljer prisbelönade körjournaler från ABAX för att köra skattesäkert.

För två år sedan startade Tomas Berg bolaget B&W Anpassning AB och i dag har han sju anställda; snickare, elektriker och rörmokare. Tillsammans arbetar de med helhetslösningar inom bygg, el och VVS-branschen i Västerås med omnejd.

-          Vi är specialiserade på bostadsanpassningar för äldre och funktionshindrade och har både kommunala och privata uppdragsgivare, säger Tomas Berg, vd på företaget.

Tar inte risken att fällas av Skatteverket

I dagsläget har byggföretaget sju servicebilar och en förmånsbil med ABAX Triplog. Servicebilarna används av medarbetarna och förmånsbilen använder Thomas Berg.

-          Vi känner till Skatteverkets arbete med revisioner av företagsbilar och med den kunskapen vill man inte vara dumsnål på grund av uteblivna körjournaler – varken på servicebilarna eller förmånsbilen.

GRATIS SKATTEGUIDE

”Det är smart att ha elektronisk körjournal”

- Det är smart att ha elektroniska körjournaler med GPS spårning - alla resor registreras automatiskt och så slipper man få en otrevlig överraskning. Vid en kontroll från Skatteverket printar vi bara ut alla våra resor och kan fortsätta med vårt arbete.

- Vi är 100 procent nöjda med valet av ABAX som vår körjournalsleverantör, avslutar Tomas Berg. 

Är du intresserad av elektronisk körjournal? Lämna ditt telefonnummer nedan, så kontaktar vi dig!