”Vi använder körjournaler i världsklass för att få alla resor korrekt dokumenterade för oss och för Skatteverket”

-
Byggföretaget väljer prisbelönade körjournaler från ABAX för att köra skattesäkert. Att välja en leverantör med Skandinavisk kvalité och ISO-certifiering var en självklarthet.

För två år sedan startade Tomas Berg bolaget B&W Anpassning AB och i dag har han sju anställda; snickare, elektriker och rörmokare. Tillsammans arbetar de med helhetslösningar inom bygg, el och VVS-branschen i Västerås med omnejd.

-          Vi är specialiserade på bostadsanpassningar för äldre och funktionshindrade och har både kommunala och privata uppdragsgivare, säger Tomas Berg, vd på företaget.

Säkrar företaget med teknologi i världsklass 

I dagsläget har byggföretaget sju servicebilar och en förmånsbil med ABAX Triplog. Servicebilarna används av medarbetarna och förmånsbilen använder Thomas Berg.

-          Vi känner till Skatteverkets arbete med revisioner av företagsbilar och med den kunskapen vill man inte vara dumsnål på grund av uteblivna körjournaler, eller körjournaler som inte fungerar i alla lägen – varken på servicebilarna eller förmånsbilen. Därför var det en självklarhet att välja ABAX som är IOS-certifierade och erbjuder livstidsgaranti - det säger en del om kvalitén på teknologin.

GRATIS SKATTEGUIDE

”Det är smart att ha elektronisk körjournal”

- Det är smart att ha elektroniska körjournaler med GPS spårning - alla resor registreras automatiskt och så slipper man få en otrevlig överraskning. Vid en kontroll från Skatteverket printar vi bara ut alla våra resor och kan fortsätta med vårt arbete.

- Vi är 100 procent nöjda med valet av ABAX som vår körjournalsleverantör, avslutar Tomas Berg. 

Är du intresserad av elektronisk körjournal? Lämna ditt telefonnummer nedan, så kontaktar vi dig!

Vi hjälper dig att köra skattesäkert

Minska drivmedelskostnaderna och få effektivare arbetsdagar på köpet!

BERÄKNA PRIS