- Körjournalen sparar oss 90 arbetstimmar i veckan

-
Körjournalsappen är den absolut bästa fördelen med ABAX Triplog, förklarar Peter Liljeroos, Regionchef Väst på Nokas Teknik Sverige AB.

Installation av säkerhetssystem, larm, brandlarm och lås är Nokas Teknik Sverige AB framgångskoncept. Med 140 medarbetare, i lika många rullande bilar inom Göteborg och Gävle-regionen, kom de upp i många kostsamma arbetstimmar när de skrev körjournaler för hand.  

-          Innan vi installerade ABAX Triplog på servicebilarna, gick det åt 100 timmar i veckan på att fylla i körjournaler. Det kan jämföras med max 10 timmar i dag för alla 140 anställda. Att välja ABAX monterade enhet tillsammans med körjournalsappen är det bästa vi har gjort, säger Peter Liljeroos.

Peters topp 4 anledningar att välja ABAX Triplog

Vi frågade Peter Liljeroos vad det är som gör körjournalen från ABAX till det självklara valet. Nedan listar vi Peters topp 4:

Dessutom uppdateras körjournalen automatiskt enligt Skatteverkets senaste regler för bilkörning i arbetet.

 - Körjournalsappen fungerar väldigt, väldigt bra

Körjournalsappen finns nerladdad i medarbetarnas mobiltelefoner och har blivit favoritappen i arbetet. - Körjournalsappen används dagligen och det är den som måste fungera - och den fungerar väldigt, väldigt bra. Det är både en och annan tekniker som har gett tummen upp efter vi automatiserade körjournalerna, säger Peter Liljeroos.

Klicka på videon nedan för att höra hela intervjun med Peter Liljeroos.

Här kan du läsa mer om elektronisk körjournal som app.

Gör som Peter och hans 140 medarbetare - spara tid och pengar med en rekommenderad körjournal. Lämna ditt telefonnummer nedan, så hjälper vi dig!