ABAX Mobile – smart tilläggstjänst till körjournalen

-
ABAX Mobile kan användas som en mobil körjournal om du har en privatbil som bara körs i tjänsten ibland. Kör du med tjänstebil i ditt dagliga arbete är det istället en populär tilläggstjänst till den fysiska körjournalen som du har installerad i din bil.

Användarvänlig och alltid uppdaterad

ABAX Mobile är en app som samlar alla körningar och ger korrekt underlag för milersättning. Appen hjälper dig som förare att kontrollera, uppdatera och underhålla din digitala körjournal ABAX Triplog - direkt från din smartphone.

Appen ger dig en tydlig översikt över körningarna och på bara några klick kan du uppdatera viktig information om dina resor, till exempel om resan du precis gjorde var privat eller i tjänsten. Därför är appen en populär tilläggstjänst till ABAX Triplog.

Vad erbjuder ABAX Mobile?

I appen kan du snabbt och enkelt lägga till syftet med dina tjänsteresor och information om parkeringsavgifter och tullavgifter. Appen lagrar informationen för att du ska slippa fundera över detta vid ett senare tillfälle.

När kan appen användas som en fullständig körjournal?

Om du kör en privatbil och endast kör i tjänsten då och då, kan du använda ABAX Mobile som en fullständig digital körjournal, då kallas den ABAX Starter – köp här. Du väljer sedan att ge appen tillgång till mobilens GPS för att få bilresorna registrerade och underlag för milersättning skickade direkt till din chef. Då har du allt du behöver i din körjournalsapp.

Om du istället använder tjänstebil i ditt dagliga arbete väljer du den fysiska körjournalen och ABAX Mobile som en tilläggstjänst. 

Appen är tillgänglig för nedladdning till iOS- och Android-enheter.